Om

Bed no BreaKfast


Et koncept der breder sig verden rundt. Som en Bed & Breakfast, bare uden morgenmaden! Du har så køkken faciliteter i stedet for, samt et rent sted at være, komplet med det mest almindelige køkken udstyr. Se beskrivelsen.  Du får overnatning med lån af sengetøj og håndklæder, alt til en fast rimelig pris,  og du kan selv medbringe den mad du ønsker.
A concept that is spreading around the world. As a Bed & Breakfast, just without the breakfast! You have the kitchen facilities instead of, as well as a clean place to stay, complete with basic kitchen equipment. See description. You get overnight loans of linens and towels, everything for a real reasonable price and you can bring your own food as you want.

Historien.

Det hele begyndte med OTA Solgryn.... Måske var det mælken før grynene smiley.   Navnet er Jens-Erik Vesterbæk, 63 år, tidligere Herning dreng. Jeg erhvervede mig denne rummelige ejendom i 2005, den har tidligere og i snart 100 år, har været brugt til tømmer værksted her i Rækker Mølle.
Jeg skulle bruge plads til mit lille smede værksted, og der er så meget plads i huset, at jeg ikke alene kan bruge den. Så tanken kom på et overnatnings sted,  da ejendommen i forvejen var godkendt til udleje.
Tilbage har jeg stadig selv 100m2 beboelse i stue etagen og et værksted på 120m2 plus udbygninger.

Rækker Mølle er en dejlig aktiv vestjysk landsby, hvor jeg også selv har taget min tørn som formand i  Borgerforeningen, sø projekt, landsby udvikling. I 2015 er stafetten dog givet videre. Nu er det mig selv det drejer sig om. 
Har meget jeg gerne udvikle mig med endnu, 63 år er ingen alder, håber jeg da. .

Jeg nyder, at møde mennesker og samler på oplevelser. 
Så jeg glæder mig rigtig meget til at byde mine gæster velkommen her!.

Hilsen  Jens-Erik Vesterbæk
 

Ejendommen Kløverbakken 1,  i  Rækker Mølle.

Hele ejendommen er jeg stille og rolig i gang med at renovere.
Der er meget at hygge om i gamle huse (og mange uventede overraskelser).
Har også planlagt at få ejendommen vandskuret og nogle nye plast vinduer, så den fremstår smuk og en smule mere attraktiv udvendigt. wink